×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lisa Kudrow te oud voor Friends-reünie

23.07.2013 -

Als er ooit een film of een remake wordt gemaakt van de succesvolle serie Friends dan zal Lisa Kudrow daar geen rol in spelen. ’Ze zullen dan echt iemand anders moeten casten, want ik ben te oud’, vertelt de actrice aan Huffpost Live.


 

’En eigenlijk ben ik ook helemaal niet geïnteresseerd in hoe het de karakters na tien jaar vergaat. Dat we ze als ouders zien die verantwoordelijk moeten zijn’, zegt Kudrow vastbesloten. Ze speelde in de serie de rol van de ietwat warrige Phoebe Buffay. ’Het zal dan zo'n andere show zijn, niet meer zoals Friends.’ Toch is ze niet helemaal een spelbreker. ’Natuurlijk, als iedereen het zou willen, dan zou ik niet de enige zijn die het niet zou doen.’

Het is overigens niet voor het eerst dat Kudrow laat weten dat ze een reünie niet ziet zitten. Toch blijven fans van de serie hopen op een film of een eenmalige aflevering.