×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lisa Bonet en Jason Momoa getrouwd

3.11.2017 -

Jason Momoa noemt Lisa Bonet in interviews al jarenlang "mijn vrouw", maar het koppel blijkt pas sinds een paar weken geleden echt getrouwd. De Aquaman-acteur en de The Cosby Show-ster traden begin oktober in het huwelijk even buiten Los Angeles.


Een insider zegt tegen Us Weekly, dat ook de trouwakte heeft ingezien, dat het stel het tijd vond hun relatie officieel te maken. Jason en Lisa zijn al twaalf jaar samen en hebben twee kinderen: dochter Lola van tien en achtjarige zoon Nakoa-Wolf. Lisa heeft uit haar eerdere huwelijk met Lenny Kravitz een volwassen dochter, actrice Zoë Kravitz.

Jason (38) gaf in een interview in 2014 toe dat hij al een oogje heeft op Lisa (49) sinds haar tijd in The Cosby Show, waarin ze rebelse tienerdochter Denise speelde.