×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Linkin Park-zanger was onder invloed tijdens suïcide

6.12.2017 -

Leadzanger van de band Linkin Park, Chester Bennington, was onder invloed van een kleine hoeveelheid MDMA en alcohol toen hij in juli een einde aan zijn leven maakte. Dat blijkt volgens TMZ uit het autopsierapport.


De recherche vond een fles van het slaapmiddel Zolpidem op zijn dressoir. Er stond ook een halfvol glas Corona en een lege fles van het Belgische pilsmerk Stella Artois. Zijn vrouw Talinda verklaarde tegenover de politie dat hij angstig was en een geschiedenis had met depressies en eerdere zelfmoordpogingen.

Chester stond nog onder poliklinische behandeling. Hij zou destijds aan vrienden hebben verteld dat hij zes maanden nuchter was geweest. Antidepressiva had hij al meer dan een jaar niet aangeraakt.

De frontman van de band Linkin Park pleegde op 20 juli op 41-jarige leeftijd zelfmoord.