×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lindsay Lohan’s bangalijstje

12.03.2014 -

In Touch heeft een wel heel pikant stukje papier in handen gekregen, het bangalijstje van Lindsay Lohan. Volgens de website is het handschrift overduidelijk van de roodharige actrice en zullen een aantal vrouwen heel slecht kunnen leven met Lindsays bedverleden.


Lindsay zou 'het' onder meer gedaan hebben met Justin Timberlake, Zac Efron, Adam Levine en Joaquin Phoenix. Ze zou de namen van haar bedpartners in januari op het briefje hebben gekrabbeld in het bijzijn van de bron die het vervolgens aan In Touch heeft gegeven. Of de genoemde heren ook echt de lakens hebben gedeeld met LiLo is overigens nog maar de vraag, want de niet altijd even heldere actrice zou wel heel opzichtig te koop hebben gelopen met haar seksverleden.
Naast de eerder genoemde mannen, staan ook Wilmer Valderrama, Lukas Haas, Evan Peters, Colin Farrell, James Franco en de in 2008 overleden Heath Ledger op Lindsays 'erelijst'.