×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lindsay Lohan voor de rechter

22.10.2016 -

Lindsay Lohan heeft naar verluidt een huurschuld opgebouwd van 87.000 euro en zal voor de rechtbank moeten verschijnen als blijkt dat ze de schuldeiser niet kan betalen.


Volgens Daily Mail hangt Lindsay een persoonlijk faillissement boven het hoofd. Lohan, die onlangs een nachtclub opende in Athene, zou geen huur hebben betaald voor haar appartement in Londen, dat 3,9 miljoen euro waard is. Het zou gaan om een huurachterstand van zes maanden, tot augustus dit jaar.

Advocaten van de huiseigenaar hebben de 30-jarige actrice gesommeerd de huurschuld in te lossen, anders vragen ze op 8 november haar faillissement aan bij de rechtbank.

Lindsay Lohans ex-vriend Egor Tarabasov zegt ook nog geld van haar tegoed te hebben. Ze zou kleding, een Rolex en sieraden bij hem thuis hebben weggenomen met een totaalwaarde van 27.000 euro.