×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lindsay Lohan trekt een wel heel naakt Halloweenpakje uit de kast

31.10.2016 -

Lindsay Lohan lijkt een beetje klaar te zijn met het bedenken van een Halloweenkostuum. Dus besloot ze maar gewoon niets aan te trekken voor het grootste verkleedfestijn van het jaar.


Of misschien wil ze voor Victoria's Sectret-model doorgaan. Dat kan ook nog. In ieder geval kiekte La Lohan zichzelf alleen in een roze lingeriesetje. 'Halloweenkostuum', schrijft ze erbij. 

Ze lapt in ieder geval ook alle Mean Girls-regels aan haar laarzen. 'We dragen iedere dag roze', schrijft ze er expliciet bij. Dit kan een verwijzing zijn naar de succesfilm waarin ze speelde. Daarin werd de dames van The Plastics, waar Lindsay op gegeven moment deel van uitmaakte, opgedragen alleen op woensdag roze te dragen. 

 

#halloweencostume #halloweenisaworkout #halloween #everydaywewearpink and no filter

Een foto die is geplaatst door Lindsay Lohan (@lindsaylohan) op