×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lindsay Lohan: ‘Mijn ex wilde zoutzuur in mijn gezicht gooien’

22.09.2016 -

Lindsay Lohan is naar eigen zeggen weg bij haar ex-verloofde omdat hij haar zou mishandelen. Ze vreesde zelfs voor haar leven.


In een interview met een Russische televisiezender, vertelde de actrice woensdag dat ze bang was dat haar oud-verloofde zoutzuur in haar gezicht zou gooien. Ook zou hij geprobeerd hebben haar te wurgen. 'Ik lag in bed en hij brak in. Hij begon me te wurgen. Ik ben het balkon opgesprongen om om hulp te roepen.' Buren maakten ten tijde van de break-up inderdaad beelden van een ruziënde Lindsay en Egor Tarabasov op het balkon.

Volgens The Sun kreeg de voormalig kindster zo'n 750.000 euro voor het interview. 'Ik mag van geluk spreken dat ik nog in staat ben om naar Moskou af te reizen', zou Lindsay in het gesprek hebben laten weten. Voor het interview verklaarde de actrice dat Egor haar gesmeekt heeft niet te spreken voor de camera's.

Lastercampagne
De miljardairszoon liet woensdag echter een statement uitgaan waarin hij zegt al zes weken geen contact te hebben gehad met Lindsay. Ook liet hij weten juridische stappen te nemen tegen zijn ex-verloofde. 'Sinds het einde van de relatie in juli 2016 wordt er een lastercampagne tegen mij gevoerd. Er zijn ontelbare pogingen gedaan om mij door het slijk te halen. Ik heb daar nooit op gereageerd omdat ik mij op mijn carrière wil richten en uit respect voor Lindsay, maar vandaag wil ik laten weten dat de beschuldigingen tegen mij niet waar zijn.'

De Rus stelt in de verklaring, die de Daily Mail in handen heeft, dat hij geen verdere uitspraken doet over de zaak, maar alle juridische mogelijkheden zal gebruiken om zijn naam te zuiveren.