×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lindsay Lohan komt 11 jaar na laatste single met nieuwe muziek

Lindsay Lohan komt 11 jaar na laatste single met nieuwe muziek
30.08.2019 -

Elf jaar na haar laatste single brengt Lindsay Lohan nieuwe muziek uit. De actrice liet een podcast in Dubai dertig seconde horen van het nummer Xanax.


Presentator Kris Fade liet weten dat het liedje gaat over ‘angstgevoelens en druk en hoe je goed voor jezelf moet zorgen’. Volgens hem komt de single ‘zeer, zeer binnenkort’ uit. In het voorproefje lijkt de 33-jarige het verslavende kalmeringsmiddel Xanax toe te zingen: ‘Ik probeer van je weg te blijven, maar je maakt me high. Ik kan nog wel één tripje maken, alleen vannacht.’

Lohan bracht in 2004 voor het eerst een plaat uit, Speak. Het album behaalde de platina status. Een jaar erop volgde A Little More Personal (Raw), waarvoor de actrice een gouden plaat in ontvangst mocht nemen. In 2008 kwam de single Bossy uit, die een minder groot succes was.