×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lindsay Lohan heeft flinke belastingschuld

27.12.2017 -

Actrice Lindsay Lohan is bezig met het opbouwen van een nieuw bestaan in Dubai, maar problemen uit het verleden blijven haar achtervolgen. De 31-jarige moet nog ruim 100.000 dollar betalen aan de Amerikaanse belastingdienst, meldt People.


Het gaat om belastingen uit 2010, 2014 en 2015. In die periode speelde ze als actrice in de film Machete, de serie 2 Broke Girls en had ze haar eigen realityserie, die te zien was op OWN network, het televisiekanaal van Oprah Winfrey.

In het verleden was Lohan verslaafd aan drugs en kwam ze meerdere malen in financiële problemen. Inmiddels woont de Amerikaanse in Dubai en heeft ze ook een woning in Londen. Ze liet New York, waar ze werd geboren, definitief achter zich. 'Ik houd van New York, maar ik houd ook van de kalmte en rust in het Midden-Oosten, omdat er geen camera’s in Dubai zijn en ik de focus kan leggen op dingen die ik wil doen', zei Lohan onlangs tegen Entertainment Tonight.