Lindsay Lohan had miskraam

Lindsay Lohan heeft een miskraam gehad. In de laatste aflevering van haar realityserie, die zondagavond op het Oprah Winfrey Network werd uitgezonden, vertelt de actrice dat ze het om deze reden moeilijk heeft gehad tijdens de opnames van de show.

"Niemand weet dit, maar ik heb een miskraam gehad", zo bekende Lindsay volgens Gossip Cop, dat over de aflevering schrijft. Ze geeft toe dat ze daarom twee weken lang niet wilde filmen. "Ik kon me niet bewegen. Ik was ziek, en dat brengt je mentaal van je stuk."

De 27-jarige actrice vertelt verder dat ze vaak heeft moeten huilen tijdens het terugkijken van de show. Ze noemt haar verslaving een ´verschrikkelijke ziekte´ en geeft toe dat ze bang is dat het haar carrière zal verwoesten.

Toch kijkt Lindsay positief naar de toekomst. Ze zegt veel geleerd te hebben van de realityserie en dat ze haar plekje heeft gevonden in New York, waar ze in de eerste paar afleveringen op zoek was naar een appartement. "Ik was eenzaam in Los Angeles. Ik voelde me daar verloren. In New York heb ik een betrouwbare kring van mensen die me steunen."