Linda trots op haar kinderen

Linda de Mol heeft na een heftige periode weer rust in haar leven, vertelt ze tijdens de presentatie van haar nieuwe serie Familie Kruys. "Het was dit enorme familieding, omdat ook niemand daarbuiten iets mocht weten", aldus Linda.

"Wel ontdekte ik opnieuw dat als het er echt op aankomt, ik altijd op die familie kan terugvallen", vervolgt de presentatrice in het AD. Ook viel het haar op hoe ontzettend goed haar twee kinderen met de situatie omgingen. "Het klinkt logisch, maar je waardeert weer datgene, waarvan je soms bijna vergeet dat het zo waardevol is."

De nieuwe serie van Linda gaat ook over familie en 'deels over de malle wereld waarin ik leef', vertelt de blondine. In de serie, waarin Linda een styliste (Bette) van de sterren speelt, zijn verschillende bekende Nederlanders te zien. Zoals Art Rooijakkers, op wie Bette een oogje heeft, Wendy van Dijk en Robert ten Brink met zijn vrouw Roos. "Die twee worden altijd gezien als dat bijna te gelukkige echtpaar. In de serie zijn ze verschrikkelijk klef."

Linda, die hiervoor ook al de series Gooische vrouwen en Divorce bedacht, probeert iedere serie wezenlijk anders te maken. "Maar je blijft dezelfde handtekening altijd zien. Bij mij is dat toch die feelgood. Al haat ik dat woord."