Linda en jeroen wonen samen

Jeroen Rietbergen is eindelijk officieel bij Linda de Mol en haar kinderen ingetrokken in hun vila in het Gooische Huizen.  

In oktober maakte Linda bekend dat Jeroendefinitief bij haar en de kinderen zou intrekken. Nu is het dan zover, zo vertelt Linda aan DeTelegraaf. “Jeroen isdefinitief bij ons ingetrokken. Per 1 januari heeft hij zijn huis in Rotterdamopgezegd.”

Linda enJeroen hebben lang nagedacht over de stap om te gaan samenwonen. “Het is ookeigenlijk heel geleidelijk ontstaan. Hij was hier steeds meer. En de kinderenzijn gelukkig zo dol op hem dat zij gingen vragen of Jeroen niet vaker konblijven slapen en waarom hij weer naar Rotterdam ging.”

Met de komst van Jeroen is de rust weer volledigteruggekeerd in huize de Mol. De scheiding is al met al in goede harmonieverlopen en er is ook geen strijd over de kinderen. Noa en Julian zijn 5 dagenin de week bij Linda en 2 dagen bij vader Sander.

Met de feestdagen gaat de hele familie de Molmet aanhang op wintersport. En daarna gaan Linda en Jeroen nog een weekje naarde zon. “Ik heb intotaal twee weken vakantie. Pffff, daar ben ik wel aan toe.”