Linda de Mol voor de rechter?

Peter Plasman, advocaat van Miljoenenjacht-kandidaat Arrold van den Hurk, wil Linda de Mol laten oproepen als getuige heeft hij laten weten in RTL Boulevard. Van den Hurk was kandidaat in het tv-programma van de presentatrice en drukte naar eigen zeggen per ongeluk op de rode knop, waardoor hij uit het spel lag. Ten onrechte, vinden hij en zijn advocaat.

De Mol is niet de enige die zou moeten getuigen; Plasman wil ook onder anderen de notaris en de regisseur van de spelshow horen. Van den Hurk stond eind 2013 in de finale van Miljoenenjacht en drukte op de knop, waardoor hij met 125.000 euro naar huis ging. Hij had echter 5 miljoen euro kunnen winnen. De kandidaat zei meteen dat hij zich had vergist, maar de notaris van het programma oordeelde dat de handeling terugdraaien niet was toegestaan. Van den Hurk bleek de 5 miljoen in zijn koffer te hebben.

Plasman zegt dinsdag in het entertainmentprogramma: "De vraag is nu of hij zich vergist heeft en als vaststaat dat hij zich heeft vergist, was dat ook kenbaar voor de wederpartij? Om dat te kunnen bewijzen, gaan we getuigen horen." Als de getuigenverhoren worden toegestaan, moet worden bepaald wanneer Linda de Mol en de andere mensen uit haar team worden opgeroepen.