×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Linda de Mol reageert op schandaal

15.03.2018 -

Linda de Mol heeft in een korte, schriftelijke verklaring gereageerd op het schandaal dat haar financieel adviseur, Frank B., heeft getroffen.


‘Frank B. doet al meer dan 25 jaar mijn financiële zaken, overigens zonder welke buitenlandse constructie dan ook’, schrijft de presentatrice in een verklaring aan Quote. ‘Vanuit die relatie is hij onbezoldigd lid van de Raad van toezicht van mijn stichting. Als blijkt dat hij bewust grote fouten heeft gemaakt, kan daar natuurlijk geen sprake meer van zijn'.

‘Maar ik ben echt in shock hoe je in de media veroordeeld wordt voordat iets überhaupt voor ‘n rechter gekomen is. Iemand is naar mijn mening onschuldig tot zijn schuld is aangetoond!’, besluit Linda.

Het Openbaar Ministerie heeft in een persbericht laten weten dat er een inval heeft plaatsgevonden bij een fiscalist actief in de media- en entertainmentsector. Dat bleek vervolgens de adviseur te zijn van talloze dj's, modellen en tv-persoonlijkheden waaronder Linda de Mol en Patricia Paay.