Linda de Mol

Linda de Mol maakt in september comeback op tv

Linda de Mol is in september weer terug op televisie, en wel met het eerder uitgestelde seizoen van Miljoenenjacht. Dat bevestigt haar manager donderdag tegenover het ANP na berichtgeving van De Telegraaf. Op welke datum ze weer bij SBS te zien is, kon de zender nog niet zeggen.

Linda legde in januari al haar werkzaamheden voor onbepaalde tijd neer na onthullingen over het programma The Voice of Holland. Haar ex-vriend en The Voice-bandleider Jeroen Rietbergen werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De bandleider erkende dat hij eerder “relaties van seksuele aard” had met vrouwen die betrokken waren bij The Voice. Linda besloot haar relatie met Rietbergen te beëindigen. Ook werd het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht, dat op 27 maart zou starten, uitgesteld.

Nieuwe televisieserie

In maart van dit jaar werd bekend dat Linda wel weer aan het werk was gegaan. Ze begon toen met de opnames van een nieuwe televisieserie voor SBS6 waarin De Mol de hoofdrol speelt. Wanneer deze serie te zien is, kon SBS6 donderdag nog niet zeggen.