Linda de Mol lanceert app Linda.tv

De app Linda.tv is 'een service voor vrouwen die druk zijn en niks willen missen'. "Het is een videoplatform voor vrouwen, waarop je iedere dag videosnacks krijgt".

Dat legt Linda de Mol uit voor de camera van ANP. Linda.tv werd maandag gelanceerd.

"Alles wat je had moeten zien de avond daarvoor om mee te kunnen praten bij de koffieautomaat", vat De Mol het videoaanbod via het platform van haar blad samen. Daarnaast komt Linda.tv met eigen producties. "Bijvoorbeeld een vlog van Halina Reijn of een reallifesoap over Rossana Kluivert gemaakt door haar zoon Nino." Arie Boomsma gaat de kijkers van Linda.tv laten zweten. "Met sport natuurlijk. Met oefeningen voor betere abs, betere billen, betere bovenbenen, van alles."

Hoewel Linda.tv zich richt op vrouwen, sluit De Mol niet uit dat het ook een hit wordt onder mannen. "Ik kan me best voorstellen dat mannen het ook leuk vinden", zegt de presentatrice, wier blad ook door veel mannen wordt verslonden. Zelf is De Mol al verslingerd aan Linda.tv. "Als ik m'n dochter ophaal van de hockey en het regent en ik zit te wachten in die auto, kijk ik even twee van die snackjes. Heerlijk, zit ik me niet te vervelen."

Dat haar naam nu ook aan een app is gekoppeld, was voor De Mol niet nodig geweest. "Van mij hoeft m'n eigen naam echt niet overal, maar het is inmiddels een begrip geworden. En het is een extensie van het blad, dus het zou heel gek zijn als je het anders gaat noemen."