Linda de Mol en Chantal Janzen vullen RTL’s zaterdagavond

RTL4 vernieuwt de zaterdagavondprogrammering met twee nieuwe tv-shows die Linda de Mol en Chantal Janzen komend najaar presenteren. RTL4 maakte de plannen voor het najaar woensdag bekend in filmmuseum EYE in Amsterdam.

Chantal Janzen krijgt vanaf zaterdag 28 oktober een eigen personalityshow onder de naam &Chantal, waarin ze ook zingt en acteert. In de show ontvangt ze bekende en onbekende gasten en deelt ze met de kijker haar blik op de wereld. Iedere show heeft een thema.

Zaterdag 14 oktober (20.00 uur) begint op de familiezender Oh, wat een jaar. In deze 'retrotainmentshow’ gaat presentatrice Linda de Mol samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge naar een jaar dat achter ons ligt. Dat doen ze aan de hand van nostalgische fragmenten en muziek. De captains vormen iedere aflevering een duo met een bekende Nederlander die dat jaar bewust heeft meegemaakt. De gasten dragen kleding van toen en ook het decor wordt wekelijks aangepast aan de mode van toen. De duo's moeten nieuws-, muziek- en sportvragen beantwoorden en kunnen daarmee geld verdienen.

RTL maakte woensdag eveneens bekend dat Nicolette Kluijver, Miljuschka Witzenhausen en Bridget Maasland de nieuwe weekendedities van RTL Boulevard zullen presenteren. Doordeweeks blijven Ruben Nicolai, Beau van Erven Dorens en Peter van der Vorst de afleveringen presenteren.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen