Linda de Mol doneert 5000 euro per afgevallen kilo

Linda de Mol geeft haar strijd tegen de overtollige kilo's extra gewicht. Per afgevallen kilo belooft de presentatrice 5000 euro te doneren aan Giro555.

'Ik stond vorige week chagrijnig op de loopband tot ik een spotje van Giro555 op televisie zag. Toen voelde ik me enorm slecht', zei Linda vrijdagavond in RTL Late Night. Ze besloot toen om behalve voor zichzelf te werken ook iets extra's te doen voor de mensen in Afrika 'die hun kinderen niet eens eten kunnen geven'.

Linda riep de lezers van haar blad die eveneens aan het afvallen zijn geslagen op om ook iets te doneren per afgevallen kilo. 'Al is het maar een euro. Als iedereen dat doet, hebben we zo een half miljoen.'

Gazelles
De presentatrice begon afgelopen week met haar veelbesproken afvalrace. 'Ik wil best op televisie de buffel tussen de gazelles zijn. Dat vind ik helemaal niet erg, zo voel ik me weleens namelijk. Maar ik wil het natuurlijk ook weer niet zo uit de hand laten lopen dat ik straks net zoveel weeg als Wendy en Georgina bij elkaar opgeteld', zei Linda bij de start van haar actie.

Giro555 zamelt momenteel geld in voor slachtoffers van hongersnood in Afrika.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen