×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Linda de Mol begint met afvallen op 82 kilo

21.03.2017 -

De weegschaal van Linda de Mol geeft bij de start van haar lijnperiode 82 kilo aan. Dat heeft de presentatrice dinsdag in haar tweede vlog laten zien. In de komende zes weken probeert ze er in ieder geval vijf af te sporten.


"Het was tot nu toe het best bewaarde geheim van Nederland", zegt Linda over haar gewicht. "Ik vertelde nooit aan iemand wat ik woog. En het nu dan zo aan heel Nederland te moeten laten zien. Dat vind ik eigenlijk best wel eng." Linda troost zich met de gedachte 'dat er heel veel vrouwen' in Nederland zijn zoals zij en dit soort getallen op de weegschaal zien.

Maandag liet Linda al weten weinig zin te hebben in het afvallen. Toch vindt ze dat ze nu echt in actie moet komen. Als steun heeft ze duizenden lezeressen van haar blad LINDA die eveneens aan het afvallen zijn geslagen. Ook Paul de Leeuw heeft zich solidair getoond en gaat de komende weken de strijd aan tegen de overtollige kilo's.