×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Linda de Mol als prinses Diana op cover

7.08.2017 -

Linda de Mol staat stil bij het feit dat prinses Diana twintig jaar geleden verongelukte. Op de cover van de nieuwe LINDA.mode staat een foto van de presentatrice, getransformeerd naar de jonge prinses.


"Ik weet inmiddels dat je met een goede pruik, dito make-up en een flink inlevingsvermogen een heel eind kan komen. Maar er miste nog iets op de eerste foto’s. Het zijn de ogen van Diana die niet meedoen met de glimlach. Uit die ogen straalt verdriet. Ik denk aan een paar enorm verdrietige dingen en lach er een klein, voorzichtig lachje bij. Ja, we hebben hem hoor. Ineens lijk ik sprekend. Arme Diana,” aldus Linda de Mol over haar transformatie.

Het magazine besteedt onder de titel Lady Di, van tuttige juf naar koninklijk stijlicoon, aandacht aan de outfits van de prinses door de jaren heen.