×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lily-Rose Depp de bruid van Karl Lagerfeld

24.01.2017 -

Lily-Rose Depp was dinsdag de ster van de lente/zomer modeshow van Chanel in Parijs. De zeventienjarige dochter van acteur Johnny Depp verscheen aan het eind van de show met ontwerper Karl Lagerfeld op de catwalk, gekleed in een roze bruidsjurk van de meester.


Lily-Rose, die in mei vorig jaar door het modehuis al werd gepresenteerd als het nieuwe gezicht van het beroemde parfum Chanel No. 5, was niet de enige celebrity op de catwalk. Kendall Jenner toonde het publiek een zilverkleurige creatie, terwijl Bella Hadid straalde in een zilver-zwarte ensemble.

De Paris Fashion Week, waarin alle grote modehuizen hun haute couture lente/zomer 2017 collectie presenteren, duurt nog tot 26 januari.