×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lily Allen verbreekt relatie

Lily Allen verbreekt relatie
4.01.2019 -

Lily Allen is weer vrijgezel. De Britse zangeres heeft na drie jaar een punt gezet achter haar relatie met MC Meridian. Lily vertelde donderdag in een podcast dat de twee nu zo'n drie weken uit elkaar zijn.


Volgens de zangeres ging het mis in de relatie toen ze door Amerika toerde. Het was niet de eerste keer dat ze dat meemaakte: haar huwelijk met Sam Cooper liep ook op de klippen toen ze voor langere tijd in de VS was. Verschil is dat ze deze keer 'niet heel veel drugs gebruikte en seks met anderen had', aldus Lily. In haar autobiografie die vorig jaar uitkwam onthulde de zangeres dat ze tijdens haar huwelijk gebruik maakte van escorts als ze op tournee was.

Lily is voor het eerst sinds haar vijftiende vrijgezel, zo vertelde ze in de podcast. Ze had eerder een relatie met Ed Simons van Chemical Brothers en was vijf jaar getrouwd met Sam, met wie ze dochters Ethel en Marnie deelt.