Lily Allen had bonje met ex

De getrouwde zangeres Lily Allen barstte zaterdagavond na een avondje stappen in tranen uit na bonje met haar ex-vriend. Na middernacht verliet ze geheel van streek een afterparty van modeontwerper Alexander Wang tijdens de London Fashion Week.

Haar voormalige vriend Seb Chew, met wie ze vaker uitgaat, verliet het feest twintig minuten later om haar te vinden. ''Lily vermaakte zich opperbest op het feest met Seb en Skepta. Ze dwaalde van groep naar groep. Het leek erop dat ze had gedronken. Plotseling flipte ze, waarna ze huilend vertrok. Seb was boos op haar en het was duidelijk dat ze ruzie hadden'', vertelt een bron aan The Sun. ''In een drukke straat schreeuwde hij in een telefoongesprek met haar. Hij bleef maar roepen dat ze van streek was. Hij zei niet te weten waarom ze er de pest in had en gaf haar de schuld. Seb vroeg waar ze was en wilde haar halen. Uiteindelijk stapte hij in een taxi en vertrok."

Lily Allen en Seb gingen in 2007 uit elkaar na een relatie van 2,5 jaar. Ze bleven vrienden. Hij werkte aan nummers voor het komende album van Lily. Haar management weigert te reageren op aanhoudende geruchten dat ze huwelijksproblemen heeft.