×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lil’ Kleine verrast verloofde met peperduur cadeau

Lil’ Kleine verrast verloofde met peperduur cadeau
8.08.2019 -

Lil' Kleine heeft zijn verloofde verrast met een bijzonder presentje. Jaimie, met wie de rapper onlangs een zoontje kreeg, kreeg namelijk een gepersonaliseerde Rolex van haar geliefde.


Op zijn Instagram Story deelde Lil’ Kleine beelden van het peperdure horloge. Daarin gaf hij ook gelijk een advies aan zijn volgers mee: ‘zorg goed voor je vrouw jongens.’

Ook is te zien dat er opĀ  de achterkant ‘Lio Zion, 09-06-2019, 00:14’ gegraveerd staat, de naam en geboortedatum van hun pasgeboren spruit.

Het stel viert momenteel vakantie op Ibiza. Op Jaimie’s Instagram is ze met Jorik, zoals Lil’ Kleine eigenlijk heet, te zien op een terras van een restaurant, met haar nieuwe klokje om haar arm.