×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lil’ Kleine oog in oog met wassen beeld

Lil’ Kleine oog in oog met wassen beeld
9.10.2019 -

Lil' Kleine stond woensdag oog in oog met zijn eigen wassen beeld. In Madame Tussauds in Amsterdam mocht de rapper de wassen versie van zichzelf onthullen.


Het beeld gaat gehuld in een zwarte skinny jeans, een grijze hoody en een zwart leren jasje. In april liet Kleine via Instagram al een impressie zien tijdens een poseer-sessie in Londen

Artiesten poseren vaak meerdere keren voor hun beeld. Eerst wordt een beeld in klei opgebouwd, waarna een mal wordt gemaakt. Daar wordt de was ingegoten. Vervolgens worden echte hoofdharen stuk voor stuk aangebracht. Voor de perfecte huidskleur worden talloze lagen verf en tinten aangebracht. De totale creatie van een beeld duurt zo’n zes tot twaalf maanden.