×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lil’ Kleine krijgt beeld in Madame Tussauds

Lil’ Kleine krijgt beeld in Madame Tussauds
30.04.2019 -

Lil' Kleine krijgt zijn eigen wassen beeld in Madame Tussauds in Amsterdam. De rapper deelde op Instagram vast wat beelden van zijn tweede poseer-sessie in Londen.


Op zijn Instagram Story is te zien dat zijn wassen evenbeeld gehuld gaat in een zwarte skinny jeans gecombineerd met een grijze hoodie. Ook deelde Kleine vast een impressie van hoe zijn gezicht eruit gaat zien. De wassen versie van de rapper is vanaf oktober te zien in het Amsterdamse museum.

Artiesten poseren gemiddeld één of meerdere keren voor hun beeld, waarna het beeld eerst in klei wordt opgebouwd. Hierna wordt een mal gemaakt waar de was in wordt gegoten. Echte hoofdharen worden stuk voor stuk aangebracht en voor het opbouwen van de huidskleur worden talloze lagen verf en tinten aangebracht. De totale creatie van een beeld duurt doorgaans zes tot twaalf maanden.