×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lil’ Kleine geeft duidelijkheid: keert hij terug als coach in The Voice?

Lil’ Kleine geeft duidelijkheid: keert hij terug als coach in The Voice?
27.02.2020 -

Al weken is de vermeende ruzie tussen coaches Anouk (44) en Lil' Kleine (25) het gesprek van de dag. Ook ligt de rapper onder vuur vanwege de manier waarop hij de talenten in The Voice feedback geeft. Keert Lil' Kleine volgend seizoen terug als coach in The Voice?


Ondanks het kritiek en zijn akkefietje met Anouk kijkt Lil’ Kleine met plezier terug op het afgelopen seizoen. ‘Het was leerzaam en tof om mee te mogen maken’, laat hij aan RTL Boulevard weten. Of hij er volgend seizoen ook weer bij is? Hoewel hij er niks over mag zeggen, laat hij wel doorschemeren: ‘Ik zou het zeker leuk vinden, maar of ik het zou willen? Daar moet ik nog even over nadenken…’

Aanstaande vrijdag is de grote finale van The Voice Of Holland. Lil’ Kleine heeft echter geen talenten meer in de race. ‘Ik heb dus geen stress’, laat hij weten.

Ook interessant:

Dave Roelvink openhartig over liefdesbreuk: ‘Twee maanden gehuild om Julia’

Monique Westenberg draagt prachtig sieraad ter nagedachtenis aan haar oma

Glennis Grace over André en Monique: ‘Ik zou hem nooit terugnemen’