×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lil’ Kleine gaat voor selfiewereldrecord

11.07.2018 -

Lil' Kleine hoopt vrijdag een nieuw wereldrecord te vestigen. De rapper treedt op tijdens jongerenfestival We Are The Future en wil samen met het publiek een poging wagen om het grootste aantal selfies op hetzelfde moment te maken.


Met de 6000 jongeren in AFAS Live moet de grootste selfie ooit worden gemaakt. Het huidige record staat op 4991 mensen die op hetzelfde moment een foto van zichzelf maken. Dit gebeurde tijdens een evenement in de Amerikaanse stad St. Louis.

Het is de bedoeling dat Lil' Kleine een selfie maakt waarop alle selfiemakers in de zaal te zien zijn. Daarmee is het de grootste selfie ter wereld.

Tijdens het We Are The Future festival mogen alleen jongeren tussen de 12 en 17 jaar naar binnen. Naast Lil' Kleine treden ook onder meer Lucas & Steve, Jonna Fraser en Bizzey op en krijgen bezoekers de kans om in de meet & greet area op de foto te gaan met hun idolen.