×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lijk Trump op albumcover Snoop Dogg

Lijk Trump op albumcover Snoop Dogg
2.11.2017 -

Snoop Dogg heeft opnieuw een sneer uitgedeeld aan Donald Trump. De Amerikaanse president heeft een belangrijke rol op de cover van het nieuwe album van de rapper: als lijk.


Alleen Trumps voeten zijn te zien op de hoes van Make America Crip Again. De president is verder geheel bedekt onder een Amerikaanse vlag. Snoop Dogg buigt zich op het plaatje over het lijk. De cover is bijna identiek als die van Ice Cubes album Death Certificate uit 1991, waarop zogenaamd het dode lichaam van 'Uncle Sam' te zien is.

Het is niet de eerste keer dat Snoop Dogg Trump openlijk aanvalt. Eerder dit jaar bracht de rapper een videoclip uit waarin de clown Ronald Klump te zien was. Klump, die bijzonder veel op Trump lijkt, komt in de video met het idee alle honden het land uit te zetten. In de clip is te zien hoe dat vanuit het ‘clown house’ wordt aangekondigd. Niet veel later staat Klump bij Snoop op de stoep en schiet de rapper met een speelgoedpistool op de clown.