×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Liesl von Trapp’ overleden

‘Liesl von Trapp’ overleden
18.09.2016 -

De Amerikaanse actrice Charmian Carr, die Liesl Von Trapp speelde in The Sound of Music, is op 71-jarige leeftijd in Los Angeles overleden. Dat heeft haar familie meegedeeld, meldt The Hollywood Reporter. Carr overleed zaterdag aan complicaties bij een zeldzame vorm van dementie.


Charmian was 21 toen zij als oudste Von Trapp-dochter het lied I Am Sixteen Going on Seventeen zong. Zij speelde daarna nog maar één filmhoofdrol, tegenover Anthony Perkins in Evening Primrose (1966).

Zij verliet de filmwereld en begon onder eigen naam een ontwerpfirma, waarbij zij Michael Jackson tot haar klantenkring kon rekenen. In het boek Forever Liesl (2000) tekende zij haar ervaringen bij de opnamen van The Sound of Music op. Een jaar later verscheen Letters to Liesl, dat was geïnspireerd door de duizenden brieven die zij in de loop der jaren van haar fans ontving.