Liesbeth Kamerling vertelt over broer Antonie

Gisteravond zond RTL4 een documentaire uit over Antonie Kamerling waarin vrienden en familie over hem vertellen. Zus Liesbeth Kamerling kwam ook aan het woord.

Liesbeth Kamerling schiet vol als ze bedenkt hoe eenzaam haar broer Antonie moet zijn geweest aan het eind van zijn leven. De documentaire liet twee kanten van Antonie zien. Naast Liesbeth kwamen ook vrouw Isa Hoes en goede vrienden Beau van Erven Dorens en Reinout Oerlemans aan het woord. Zij vertellen over een vrolijke jongen die dol was op piano spelen en over een man die een superlieve vader zou worden later in zijn leven. Er werd ook vertelt over zijn donkere kant vol twijfels en waarin hij enorm zoekende was. Isa vertelde over het moment waarop ze hem vond toen hij uit het leven was gestapt. 'Hij zag er zo rustig uit. Mijn liefde voor hem is zo groot dat ik hem dat gun, de rust.'

De documentaire van Coen Verbraak trok 1,3 miljoen kijkers. Naast het terugblikken op het leven van Antonie werd er ook aandacht besteed aan depressiviteit.