×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lieke Veld weg bij Qmusic

24.11.2017 -

Lieke Veld verlaat na 3,5 jaar Qmusic. Lieke presenteert sinds 2,5 jaar het lunchprogramma op de radiozender en was daarmee de eerste vrouw op dat tijdstip op de Nederlandse radio.


Op Instagram licht Lieke haar vertrek toe. "Het was destijds mijn droom om als eerste vrouw een programma bij Qmusic op de lunch te mogen presenteren. Ik ben er trots op dat dat gelukt is. Ik wil Qmusic dan ook bedanken voor de ontwikkelingsmogelijkheden die ik heb gekregen. En nu 2,5 jaar later is het tijd voor de volgende stap'', schrijft ze.

"De radio-ervaring die ik heb opgedaan bij Qmusic en daarvoor bij BNN wil ik inzetten om voor mezelf te beginnen'', vervolgt ze. ''Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging in het nieuwe jaar." Lieke Veld is de vrouw van Shownieuws-presentator Wietze de Jager die de zender eerder dit jaar verliet. Ze verwachten in mei hun tweede kind.

Programmadirecteur Iwan Reuvekamp van Qmusic reageert: "Lieke begon 2,5 jaar geleden als eerste vrouw op het lunch-tijdslot, bij Qmusic. We zijn trots op wat we met elkaar bereikt hebben. Nu heeft ze besloten dat het tijd is voor een volgende stap. Wij bedanken haar voor de mooie tijd en wensen haar alle geluk in de toekomst.”

Qmusic laat weten dat Lieke op projectbasis in de toekomst nog af en toe blijft werken voor het radiostation.