×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lieke van Lexmond viert papieren huwelijk

25.06.2018 -

Lieke van Lexmond is nog steeds stapeldol op haar man Bas van Veggel. 'Jouw heerlijke hese lach doet me nog altijd smelten', schreef Lieke maandag op Instagram ter gelegenheid van haar trouwdag.


Precies twee jaar geleden gaf de actrice en presentatrice haar jawoord aan Bas, 'mijn droomman'. 'Vanaf het allereerste moment dat ik je in de ogen keek was alles zo helder, mijn grote liefde. Echt iedere dag ben ik je dankbaar voor wie je bent, voor hoe je me ziet, hoe je me begrijpt en voor je enorme humor', schreef Lieke bij een foto waarop zij en Bas de bruidstaart aansnijden. 'Je hebt me moeder gemaakt en laat me iedere dag op en top vrouw voelen, sexy en sprankelend. Dankjewel liefste lieveling.'

Lieke heeft grootste toekomstplannen. 'We gaan ervoor, later als oudjes onder een veranda vol blauwe regen!'