×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lieke kan het wel erg goed vinden met haar tegenspeler

10.07.2013 -

Lieke van Lexmond bracht de afgelopen weken in Italië door voor de opnamen van haar nieuwe film De Toscaanse bruiloft. In die film trouwt Lieke met acteur Diederik Ebbinge. Maar ook buiten de opnamen bleken zij het bijzonder goed met elkaar te kunnen vinden. ’Een match made in heaven’, noemt Lieke het nu al...


Deze week in Weekend een exclusieve fotoreportage uit Italie waarop te zien is dat Lieke het wel héél erg goed kan vinden met haar collega. Lieke en Diederik, die overigens getrouwd is met actrice Roosmarijn Luyten, werden diverse malen samen wandelend in het dorpje Impruneta gesignaleerd en ook dan leken ze zeer innig met elkaar. Sterker nog: er waren nauwelijks momenten dat ze elkaar niet vasthielden… Vooral Diederik leek voortdurend lichaamscontact te zoeken met de mooie actrice. Het hele verhaal staat deze week in Weekend.