×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lief: zó zag Tess Milne er als klein meisje uit!

Lief: zó zag Tess Milne er als klein meisje uit!
5.02.2020 -

Nu zijn ze wereldberoemd, maar herken jij de sterren ook op de foto’s uit hun kindertijd? Deze week de jeugdfoto's van Tess Milne!


Tess Milne werd samen met haar tweelingzus Lisa geboren op 2 januari 1988 in Alkmaar. Als meisje was ze vaak in Engeland. Hun vader is namelijk een Brit, zijn familie komt uit Bournemouth  in het zuiden van Engeland. ‘Je hebt daar een strand met palmbomen. Niemand gelooft me als ik dat zeg’, vertelde Tess eerder al eens. ’Ik weet nog dat we in Bournemouth voor 50 penny naar het kindercasino mochten. En ik herinner me barbecueën op het strand, spelletjes doen en mijn eerste vakantieliefde in de zomervakantie. Ook kerst in Engeland is fan tastisch, heel romantisch.’ Tess, die momenteel voor de tweede keer tegelijk met haar tweelingzus in verwachting is, werkt bij KRO-NCRV, waarvoor ze de programma’s De Rekenkamer en Willem Wever presenteert.

Lees ook:

Touriya Haoud getroffen door lymfeklierkanker

De tegenslagen van Esmée van Kampen: ‘Ik kan nooit kinderen krijgen’

K3-Klaasje en vriend zetten grote stap in relatie