Liam smeekt Miley hem terug te nemen

Liam Hemsworth (23) zou Miley Cyrus (21) hebben gesmeekt hem terug te nemen. De acteur van de film The Hunger Games mist zijn ex-verloofde ontzettend. Het stel ging in september uit elkaar na een relatie van 3 jaar.

Liam schijnt er alles aan te doen om zijn ex weer voor zich te winnen. Hij zou nog steeds gevoelens voor haar hebben, zo zegt hij tegen zijn vrienden. ''De aantrekkingskracht is niet voorbij'', zei een ingewijde tegen Us Weekly. Liam zou vorige maand in het geheim een afspraak hebben gehad met de wereldberoemde zangeres. ''De twee hebben met elkaar gesproken zoals ze deden toen ze nog samen waren'', meldt de bron.

De twee voormalige geliefden zouden ook flirterige berichtjes naar elkaar sturen. Daarnaast zou Liam Miley een hart onder de riem hebben gestoken nadat er sieraden en andere waardevolle spullen uit haar woning waren gestolen ter waarde van 100.000 dollar (74.000 euro).

Romance

Miley moet er nog even een nachtje over slapen. Ze voelt zich verward. Miley is er voorlopig nog niet van overtuigd dat ze weer bij elkaar moeten komen.

Liam had een korte romance met de Mexicaanse actrice Eiza Gonzalez na de breuk met Miley. Miley werd op haar beurt gelinkt aan meerdere mannen, zoals haar muziekproducent Mike WiLL Made It en nieuwsfotograaf Theo Wenner, maar ze zegt van haar huidige status als single te profiteren om zichzelf beter te leren kennen.