×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Liam Payne worstelde met mentale problemen

22.11.2017 -

In een interview met The Sun heeft Liam Payne zich laten ontvallen dat hij zware tijden kende, toen hij in de boyband One Direction zat. Hij kon de grote successen die het viertal boekte maar nauwelijks bijbenen. Meer dan eens forceerde de zanger een glimlach, terwijl hij zich alles behalve happy voelde.


Voor het eerst sprak Liam over deze moeilijke periode in zijn leven: 'Ik had eigenlijk nooit op het podium mogen staan, gezien mijn toenmalige gemoedstoestand. Soms trok ik gewoon maar mijn outfit aan en deed wat er van me werd verwacht, maar zag niemand hoe het echt met me ging'.

In oktober 2015 werd er een show afgezegd, omdat 'Liam ziek was'. 'Mijn toenmalige vriendin en ik waren net uit elkaar, waar ik het heel zwaar mee had. Ik kon het gewoon niet opbrengen om die dag op te treden, het was teveel. Het ging allemaal achter elkaar door en we hebben als groep te weinig stil gestaan bij mooie momenten, wat ons uiteindelijk opbrak. Hoewel de fans absoluut niet blij waren met de 'break-up', was het voor ons het beste wat we konden doen', aldus Liam.

Inmiddels gaat het een stuk beter. De zanger kreeg samen met zijn vriendin Cheryl, die voorheen als Cheryl Cole door het leven ging, een zoontje, Bear. De kleine is nu acht maanden oud en Liam zegt 'ontzettend gelukkig te met zijn gezinnetje.'