×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Liam Hemsworth: ‘Ik wens Miley het beste’

Liam Hemsworth: ‘Ik wens Miley het beste’
13.08.2019 -

Liam Hemsworth heeft op Instagram gereageerd op zijn breuk met Miley Cyrus. De 29-jarige acteur kent geen wrok. 'Hallo allemaal. Miley en ik zijn recent uit elkaar gegaan. Ik wens haar het allerbeste en niets dan gezondheid en geluk', laat hij weten. De twee waren nog geen jaar getrouwd.


Verder schrijft Liam, die momenteel in zijn thuisland Australië verblijft, dat de breuk een privékwestie is. Hij zal daarom niet op vragen van media reageren. ‘Alle eerder aan mij toegeschreven quotes zijn onzin.’ De Hunger Games-acteur doelt mogelijk op een bericht van de Daily Mail Australia, die claimt Liam te hebben gesproken.

Het bericht van Liam komt een dag nadat Miley voor het eerst op de breuk reageerde. Althans, daar lijkt het op: haar bericht op Instagram was vrij cryptisch. Miley schreef dat ‘vechten tegen evolutie niet werkt, want je wint nooit’. Verandering omschreef ze als ‘onvermijdelijk’.

Ondertussen gaat de 26-jarige Miley verder met haar leven: ze werd afgelopen weekeinde zoenend betrapt met Kaitlynn Carter, de ex van The Hills-ster Brody Jenner. De twee zijn momenteel op vakantie in Italië.