×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lex Uiting staat Twan Huys bij in Late Night

16.08.2018 -

Lex Uiting maakt de overstap van BNNVARA naar RTL. Hij wordt een van de gezichten van het vernieuwde RTL Late Night, zo maakte de tv-maker donderdag zelf bekend via Twitter.


'VERHUISBERICHT! Naar ‘n andere zender en een nieuw programma…', schrijft Lex op Twitter. 'Vanaf 1 september ga ik -op geheel eigen wijze- ‘t land in om filmpjes te maken voor RTL Late Night met Twan Huys! Dat betekent dat ik na 13 (!) jaar BNNVARA ga verlaten… Maar ZO veel zin in dit nieuwe avontuur!!'

RTL Late Night, dat straks door het leven gaat als RTL Late Night met Twan Huys, begint op 3 september. Huys is de opvolger van Humberto Tan, die vanwege tegenvallende kijkcijfers moest plaatsmaken.