×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lewis Hamilton en Nicole Scherzinger uit elkaar

4.02.2015 -

Nicole Scherzinger is weg bij Lewis Hamilton zijn uit elkaar. Volgens bronnen is de relatie 'dit keer definitief voorbij', nadat de twee al vaker in hun relatie van zeven jaar tijdelijk uit elkaar gingen. De zangeres zou boos zijn dat de Formule 1-coureur hun huwelijk telkens op de lange baan schuift.


Afgelopen december liet Hamilton nog weten dat hij de fel gekoesterde wens van Scherzinger en haar familie om in het huwelijksbootje te stappen als benauwend ervaart. "Ik voel de druk van haar familie", vertelde hij toen aan E! News. Hij gaf aan dat hij op een dag wilde trouwen, maar dat de twee er nog geen tijd voor hadden. "Nicole is gefocust op haar werk en ik ook. We zijn gelukkig met ons leven zo."