×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Levenslang gratis kaartjes Beyoncé en Jay-Z

Levenslang gratis kaartjes Beyoncé en Jay-Z
1.02.2019 -

Wie het wel ziet zitten om voor de komende 30 jaar gratis en voor niets naar de concerten van Beyoncé en Jay-Z te gaan, moet zichzelf een veganistische lifestyle aanmeten. Dat houdt in: eten dat gebaseerd is op planten en vrij is van dierlijke producten. De zangeres daagt haar volgers op Instagram uit zichzelf doelen te stellen.


Beyoncé stelt de vraag: wat is jouw greenprint? Zelf antwoordt ze daarop 'een ontbijt gebaseerd op planten en een vleesloze maandag. Fans reageren enthousiast en zeggen mee te gaan doen aan de uitdaging. Anderen vragen zich af of ze ook mee kunnen doen, terwijl ze al jaren 'vegan' leven.

De bedoeling van dit project is het publiek te laten zien wat de voordelen voor het milieu zijn als je geen vlees meer eet. Zelf is Bey al jaren veganistisch en samen met Jay-Z hoopt ze op deze manier anderen aan te sporen hetzelfde te doen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de Greenprint site, om zo kans te maken op de felbegeerde concertkaarten.