×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Leven Samantha Steenwijk staat op zijn kop

Leven Samantha Steenwijk staat op zijn kop
29.11.2018 -

Het succes na haar deelname aan The Voice of Holland heeft Samantha Steenwijk overvallen. De zangeres vertelt dat haar leven behoorlijk op zijn kop staat.


'De afgelopen maanden waren krankzinnig druk en ik kan nog steeds niet geloven wat me is overkomen. Ik moet echt omschakelen naar een ander leven. Mijn dagen zijn na The Voice niet meer te vergelijken met die van ervoor. Ik heb deze roem behoorlijk onderschat! Soms denk ik dat ik droom, maar het is gelukkig allemaal echt.'

Onder meer Xander de Buisonjé en Thomas Berge staan in de rij om nummers te schrijven voor Steenwijk, die het ene optreden na het andere heeft en deze week haar nieuwe single Mama uitbracht. 'Ik voel echt dat ik nu de kans heb om een lange serieuze carrière op te bouwen. Ik vertik het ook om een eendagsvlieg te worden. Dat gaat me niet gebeuren', aldus de 32-jarige zangeres.