Leontine Borsato

‘Leontine zegt achternaam Borsato vaarwel’

In een brief van de BankGiro Loterij eerder dit jaar gebruikte Leontine de naam ‘Borsato’ al niet meer, maar het lijkt er nu steeds meer op dat ze de achternaam van Marco voorgoed vaarwel zegt en haar meisjesnaam weer gaat gebruiken

Op de gastenlijst van de boekpresentatie van Saskia Noort verscheen Leontine namelijk met haar meisjesnaam ‘Ruiters’ op de lijst. Op Instagram noemt de presentatrice zichzelf echter nog wel ‘Leontine Borsato’, maar het is de vraag voor hoe lang nog. Zou ze binnenkort ook op social media haar meisjesnaam gaan gebruiken?

Eerste stap

Eerder dit jaar zette Leontine al een eerste stap naar een eigen leven. De Nederlandse loterij BankGiro stuurde namelijk een brief rond aan het hele land in naam van Leontine, die ambassadeur is. Hoewel ze meestal afsluit met haar volledige naam, stond er dit keer alleen maar ‘Leontine’.

Goede sfeer

Leontine en Marco kunnen ondanks hun breuk nog prima door één deur. Dat bleek onlangs wel toen Leontine haar ex troostte; na een ogenschijnlijk heerlijke dag in Blaricum met zijn kinderen, viel het afscheid Marco duidelijk zwaar.

LEES OOK:

ZIEN: DÉZE VROUW MAAKT TOINE VAN PEPERSTRATEN WEER GELUKKIG!

HUISHOUDSTER NADÈGE DOET BOEKJE OPEN: ‘MARTIEN ONTSLOEG OOK CAROLINE’

BRIDGET MAASLAND ONDER VUUR NA HAZES-REACTIE

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen