×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Leontine en Marco vieren romantisch jubileum

22.05.2018 -

Leontine en Marco Borsato vieren vandaag een hele bijzondere dag. Het stel stapte precies twintig jaar geleden met elkaar in het huwelijksbootje.


'Vandaag twintig jaar getrouwd met jou Marco. Meer dan ooit besef ik dat het huwelijk meer is dan een belofte; het is een verbond. Een verbond gaat veel dieper, het maakt ons bondgenoten die samen één zijn. Die verbinding en verdieping maakt het zo bijzonder. We zijn een team in voor- en tegenspoed. Twintig jaar geleden gaf ik jou mijn hand én mijn hart, ik hou van jou', schrijft Leontine romantisch bij de foto van hun huwelijk.

Ook Marco staat stil bij deze bijzondere dag: 'Vandaag ben ik twintig jaar getrouwd met de meest bijzondere vrouw die ik in mijn leven heb ontmoet. Met deze prachtvrouw heb ik samen drie geweldige kinderen. We hebben mooie momenten gedeeld en verzameld, zijn samen ook door moeilijke momenten heengekomen door onze onmetelijke liefde voor elkaar, ik hou van je'.