×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Leontine Borsato schiet gestrande Anouk te hulp

Leontine Borsato schiet gestrande Anouk te hulp
17.03.2020 -

Anouk kan nu ze is gestrand in Marrakesh vanwege de coronacrisis op veel hulp rekenen. Ali B zorgde er al voor dat zijn The Voice-collega medicijnen kreeg voor haar astma en dankzij Leontine Borsato verblijft ze nu ook niet langer helemaal alleen op een resort.


De zangeres deelde maandag dat ze de Marokkaanse stad nog niet kan verlaten en dat ze in haar eentje vastzat op een groot resort. ‘Ik heb heel veel lieve reacties gehad. Super bedankt. Heel erg schattig en aardig allemaal’, reageert Anouk dinsdag op Instagram. Ook de ex van Marco Borsato stuurde haar een ‘lief berichtje’ en bracht haar in contact met de eigenaar van een ander hotel.

Anouk werd opgehaald en in het andere hotel ‘met open armen ontvangen’. ‘Ze zeiden: blijf maar zolang nodig is. Ik ben helemaal ‘overwhelmed’. Echt sprakeloos.’ De zangeres is blij dat ze niet meer alleen is, maar mist haar man en kinderen wel. ‘Maar het is goed om te weten dat iedereen gezond is.’

Anouk vertrok vorige week naar Marrakesh en zou daar eigenlijk maar een paar dagen blijven. Het land schrapte afgelopen weekend vanwege het coronavirus echter meerdere vluchten naar Europa voor onbepaalde tijd. De zangeres besloot niet zelf gelijk op het vliegtuig te stappen en ouderen en gezinnen voorrang te geven.

Lees ook:

Anouk zit vast in Marokko: ‘Best een beetje creepy’

Dochter (5) Tim Coronel genezen van coronavirus

Chimène van Oosterhout vertrouwt mannen niet meer: ‘Ik val snel op foute types’