×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Leonardo DiCaprio scharrelt met dievegge

4.12.2017 -

Leonardo DiCaprio heeft weer een nieuw snoepje aan de haak geslagen. Na een hele reeks aan modellen, actrices en ander vrouwelijk schoon, is zijn oog nu gevallen op de 21 jaar jongere Sarah Snyder. Een model met een behoorlijk strafblad. De twee werden gespot in het luxueuze restaurant Estiatorio Milos in New York.


De dame in kwestie heeft op Instagram 1,5 miljoen volgers en liep als model grote shows voor Dolce & Gabbana en Hugo Boss. Haar Instagram staat bol van de, nogal uitdagende en bijzondere, foto's. Echt chique is ze in ieder geval niet.

 

Too much ice it might make u dizzy

Een bericht gedeeld door Sarah (@sarahfuckingsnyder) op

 

Lifestyle on the road sheesh

Een bericht gedeeld door Sarah (@sarahfuckingsnyder) op

 

Feelin myself as u can see

Een bericht gedeeld door Sarah (@sarahfuckingsnyder) op

Maar dat is niet het enige. Sarah is misshien nog maar 22 jaar, ze heeft al een behoorlijke strafblad achter haar naam staan.

Zo werd ze meerdere keren gearresteerd voor inbraken en diefstal. In 2013 is het model een woning binnengedrongen om daar uit een portemonnee tweehonderd dollar te stelen. En dat kunstje herhaalde zij vervolgens tien dagen later met als resultaat opnieuw zo’n kleine buit.

Ze liep tegen de lamp toen ze twee jaar later in een winkel een peperdure Hermès-tas (waarde: zo’n 15.000 euro) probeerde te stelen. Ze mocht de gevangenis pas verlaten na het betalen van 7.000 euro borg. Een jaar later, toen ze in de schijnwerpers kwam te staan als model, werden de aanklachten tegen haar geseponeerd.