×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Leona Lewis gaat trouwen

Leona Lewis gaat trouwen
28.11.2018 -

De geruchten gingen al een tijdje, maar nu is het officieel. Leona Lewis (33) en haar vriend Dennis Jauch stappen in het huwelijksbootje.


Leona maakte het nieuws woensdag bekend op Instagram. 'Mijn hart zingt het vrolijkste liedje dat het ooit gezongen heeft', jubelt de Britse zangeres bij een foto van haar en Dennis. Op het plaatje showt ze ook verlovingsring. 'Ik ben dolblij en overweldigd dat ik dit nieuwe avontuur mag aangaan met mijn beste vriend, mijn partner in crime. Dennis, ik kan niet wachten om jouw vrouw te zijn. Ik kan het nog steeds niet geloven.'

Leona en Dennis zijn acht jaar samen. Ze leerden elkaar kennen in 2010 toen Dennis als achtergronddanser werkte bij Leona's tour.