×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Leeftijdsverschil dreef Adam Curry en Patricia Paay uit elkaar

16.11.2016 -

Adam Curry en Patricia Paay leken jarenlang een droomhuwelijk te hebben, maar daar kwam in 2009 plots een eind aan. Beiden lieten ze de reden lange tijd een beetje in het midden, maar Adam doet nu zijn mond open.


In een promo voor het programma Van Der Vorst Ziet Sterren op de site van RTL Boulevard vertelt Adam dat het leeftijdsverschil toch in de weg ging zitten. Het was nooit een issue tussen de twee, maar dat werd het later wel. Op een gegeven moment, noemt hij als voorbeeld, hadden ze geld omdat Adam het bedrijf verkocht had en toen wilde Patricia gaan rentenieren. Adam zag dit niet zo zitten. 

Adam is samen met dochter Christina, het meisje dat hij samen met Patricia kreeg, vanavond te gast in Van Der Vorst Ziet Sterren. Patricia en Adam trouwden in 1988 en gingen na een huwelijk van 21 jaar uit elkaar. Patricia is 15 jaar ouder dan Adam. 

Toentertijd werd ook gezegd dat Adam Curry vreemd zou zijn gegaan. Hij is er vandoor gegaan met Mickey Hoogendijk.