Placeholder

Leco breekt na 19 jaar met vriend Rob

Leco van Zadelhoff en zijn vriend Rob Sintenie zijn uit elkaar. Na negentien jaar lief en leed te hebben gedeeld, heeft het koppel onlangs besloten ieder hun eigen weg te gaan. De visagist van vele bekende Nederlandse vrouwen heeft echter niet lang om de breuk getreurd. Bronnen meldden aan Weekend dat Leco weer verliefd is!

In Amsterdam en omstreken werd al enige tijd gefluisterd dat er na negentien jaar een einde zou zijn gekomen aan de relatie tussen Leco van Zadelhoff en zijn partner Rob Sintenie. De geliefde visagist en kapper, die onder meer Sylvie Meis en Leontine Borsato tot zijn klantenkring mag rekenen, maakte onlangs zelf een einde aan zijn stilzwijgen. ’Het was een broer-zusrelatie aan het worden, ik vond dat ik mezelf daarin tekort zou doen’, vertelde Leco.

Het is echter nog maar zeer de vraag of de vrijgezelle visagist, die een hereniging met zijn ex overigens niet uitsluit, zich zo kort na de breuk alweer zou willen binden. Toch is hij onlangs al iemand tegen het lijf gelopen die zijn hart sneller laat kloppen. ’Leco is dolverliefd op een 29-jarige jongeman van Braziliaanse afkomst’, vertelt een bron aan Weekend. Maar om wie het precies gaat, is niet bekend.

Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het deze week in Weekend!