Lea mist Cory Monteith nog iedere dag

Lea Michele mist Cory Monteith nog elke dag. Dat schreef de actrice woensdag op Twitter om stil te staan bij de dood van haar ex precies drie jaar geleden.

"Ik weet dat je elke dag naar me kijkt en lacht", schreef Lea, bij een foto van Cory op een rots aan zee. "Ik hou van je en mis je, Cory, elke dag, maar vandaag een beetje meer." Cory overleed in 2013 op 31-jarige leeftijd aan een overdosis alcohol en drugs. In april eerde Lea hem nog met een tatoeage van het cijfer vijf, het American Football-rugnummer van Cory's personage Finn Hudson in de serie Glee.

Ook andere Glee-acteurs stonden woensdag stil bij Cory. “De minuten worden dagen en de dagen worden jaren, maar je bent altijd dichtbij”, schreef Matthew Morrison op Twitter. Kevin McHale twitterde: “Vandaag werd ik wakker en moest ik aan je aanstekelijke lach denken. Je maakte ons elke dag aan het lachen en liet elke dag blijken dat je van ons hield.” Jenna Ushkowitz schreef op Instagram dat Cory altijd ‘hun quarterback’ zal zijn. Naya Rivera twitterde dat de acteur altijd wordt gemist en nooit wordt vergeten.